Kaloriekromsten: Hushållsarbete!

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Att hitta den bästa balansen i arbete, studier, rekreation och träning kan vara en skrämmande uppgift och en som många av oss möter praktiskt taget varje dag. Det finns nu en lösning: hushållsarbete! Några enkla sysslor om dagen har förmågan att uppnå den siffra du vill och fungerar särskilt fantastiskt för de av er som helt enkelt inte har tid att våga sig till gymmet. Att städa upp runt huset kommer att döda två fåglar med en sten: Inte bara kommer du i form utan att du gör ditt hem till en snygg och renare plats att bo.

Den genomsnittliga husägaren tillbringar mycket mer än 16 timmar i veckan på att städa vilket är mycket mer än två timmar om dagen! Du kommer aldrig att behöva känna dig skyldig till att missa en gymnastiksession igen eftersom forskning tyder på att du förbränner precis som många kalorier genom att göra de enklaste dagliga städjobben; För att inte glömma att det är billigt och effektivt. Fortfarande lite tvivelaktigt? Se själv i denna användbara infographic nedan.

Bildkällstolpar direkt

Och där har du det, det finns en rad hushållsstädning och D.I.Y -aktiviteter som du kan göra för att garantera att du går ner i vikt och förblir frisk. Särskilda inhemska träningspass kan, precis som gymmet, arbeta olika områden i kroppen. Till exempel gräva, ogräs, skrubba och skaka alla att hjälpa till att tona och stärka armarna. Medan klättring av trappan fungerar benen och överkroppen. Till och med hoovering i en timme kommer att bränna 193 kalorier!

Enligt en undersökning glädjer oss många av oss faktiskt att städa våra hem. Det får oss att känna oss som om vi har kontroll och mycket mer än 40% av oss anser att vi är beroende av rengöring. Trädgården är också en fantastisk plats att komma på din D.I.Y medan du tappar kalorierna. Kom bara ihåg att få upp volymen på din favorit melodi för att hålla dig motiverad!

Relaterade 10 distinkta sista minuten-gåvor till friska mammor

Så där har vi det damer och herrar, dina hushålls ursäkter är inte längre. Damm bort de gamla spindelnäten och våren rengör din bild. Gräva gymmedlemskapet och investera i renlighet i sinnet, kroppen och huset!

Länk till det här inlägget: Kalori Assassin: Husarbete!

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.