Celeb Parents: De bär spädbarn Björn spädbarnsbärare precis som oss!

Detta är den andra delen av vår BabyBJã-RN-sponsrade serie, liksom vi trodde att vi skulle ha lite kul med stjärnföräldrar idag. Vi har observerat exakt hur framträdande Babybjã – RN -frontleverantören är bland föräldrar till både kön och har samlat många bilder här.

Källa: PacificCoastNews.com

Aww, Beyonce, vi är glada över att du kommer ut ur hemmet och håller den biten så snabbt! Förstod du att så snart ditt spädbarn är 8 kg kan du bära honom eller henne i spädbarnsborraren spädbarn?

Som Heidi Klum säger: “I mode är du antingen i eller om du är ute!” Förutom i detta fall var hennes fjärde barn, Lou, i! Notera Lous armpositioner, eftersom det är exakt hur det görs.

Källa: Momfinds.com

Hur det är avstått från att göra är detta:

Källa: Star Infant Blog

Kom igen, Jolie-Pitts! Du är inte nybörjare! Lägg dessa tvillingar armar med lämpliga armhål redan.

Du är också bustad, SJP. (Cirka 2010)

Källa: CelebrityBabies.info

Källa: Star Infant Blog

Snyggt gjort, Alyson Hannigan. Observera att lämplig inställning resulterar i föräldrarnas förmåga att luta sig ner och kyssa toppen av barnets huvud med en mild nick.

Fotokälla: Växer ditt barn

Hur mår rookie -mamma Jillian Michaels (ovan till vänster)? Kräver hon att byta remmar för att få barnet att rida högre på bröstet? Säkra ryggen, Jillian!

Denna publicering sponsrades av Babybjã – RN som vi har arbetat för att ge dig en hel serie fantastiska saker i sommar, inklusive att tillhandahålla bort många av deras produkter (ledtråd: klicka på den meningen för att komma in).

Ta reda på mycket mer om Babybjã – RN -transportörerna på deras webbplats.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.