Måla din förväntade mage för semestern

När jag såg det här fotot av Caleys mage på hennes blogg, skrattade jag och bad henne förklara vad hon hade gjort.

Hon skrev:

Efter att ha besökt Pumpkin Patch ett par veckor tillbaka samt att ha en fullständig främlingskommentar att jag skulle “bättre betala för den pumpa som smugglades under [min] skjorta! Ha, ha! ” Jag bestämde mig, varför inte? Jag har sett TLC: s en spädbarnshistoria en Gajillion gånger såväl som att de alltid gör saker som magsgjutningar eller målar sina magar, liksom jag inte gjorde något liknande med min allra första graviditet. Jag tänkte att det skulle göra en bedårande bild, liksom att vara något roligt att göra med mitt barn.

Den säkraste färgen att använda är en FDA-godkänd, vattenbaserad färg. Alla typer av färg som identifieras som “ansiktsfärg” bör fungera, liksom du kan få dem på Target eller Walmart eller sådan. Eller så kan du gå med någon typ av “professionell” färg, till exempel den här. (Jag är dock inte en professionell på färger, så citera mig inte på det här. Den här webbplatsen har några bra tips; som den säger, bara eftersom en färg säger att “icke-toxisk” inte betyder att den är riskfri För hud!) Eller så kanske du bara köper ett kit.

Min fästman satte den orange färgen runt magen med en svamp, liksom eftersom vi bara köpte den ena färgen (jag tänkte inte köpa en separat behållare med brun bara för en bit som stammen), gav jag honom tillåtelse att göra stammen såväl som linjerna med tvättbara crayola -markörer. Mitt småbarn, å andra sidan, önskade absolut ingenting att göra med vårt bitjobb och busade sig själv genom att komma in i saker medan båda hans föräldrar var upptagna. Så mycket för bindning över hushållens hantverkstid, eller hur?

Jag tvättade färgen strax efter att ha tagit en bild, men svaga Crayola-linjer stannade en dag eller så, bara för att påminna mig om exakt hur pumpa-esque min mage verkligen är.

Tack, Caley! Förutom gratulationer till att bli en fyrsida!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.