Bara sex veckor * inte * gravid eller omvårdnad

För de av er som känner mig väl, det kanske inte är nyheter. Men jag har bara * inte * varit gravid eller ammande i bara sex veckor av mitt äktenskap.

Jag blev gravid 4 veckor i vårt äktenskap / rund-i-värld-honungmånen och sedan igen 2 veckor efter avvänjning.

Det är den typ av stat som får mig att känna mig speciell. “Special” i det hormonellt oroliga mamma björnar som vi får när vår svärmor vaknar upp barnet för att få en extra kram när vi vet att det är naptime. Men också “speciell” på det sätt som får mig att undra om jag kommer att vara speciell längre efter sex eller så mycket fler veckor pass och Milo är gjord med omvårdnad.

Kommer min man fortfarande att gilla mig? Vi räknar med ja.

Kommer jag att vara oerhört rolig och ha en platt mage som jag brukade? Ummm, kanske och förmodligen inte.

Jag vet från sista gå att avvänjningen var ungefär på min tidtabell (drygt ett år) men inte på något sätt som jag föreställde mig (jag planerade en vecka avveckling av distraktioner, sippy koppar och komjölk utan istället holden bit mig, såg en flaska på en hylla och såg aldrig tillbaka).

Kommer det att vara så igen? Kommer Milo att glömma det/mig på ett ögonblick? Eller kommer vi fortfarande att gå starkt om ytterligare fyra månader eftersom vi båda vill hålla fast vid amning utöver min fastställda tidtabell? Ofta kommer livshändelser i vägen och tvinga problemet. Min kommande helg till Miami kan vara en av dessa evenemang.

Jag hoppas bara att hormonerna är på min sida vilket gör mig cool och rolig för helgen och inte gråtande och rasande (för att inte tala om läckande och engorged!).

Här hoppas.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.