Hur man: Make A Barrette Holder

Barrettes är var som helst i min värld. Vi får dem av partierna och förlorar dem av tiotals. Detta lämnar två hårklipp på nästan varje yta i mitt hus, i min bil, såväl som i fickorna. Kvinnors mammor, om ditt barn inte fortfarande är skalligt, berätta för mig att jag inte är ensam. Jag var skyldig att ta reda på exakt hur jag skulle bestå av alla dessa hårklipp, så jag presenterar fyra ganska fantastiska metoder för att hålla reda på Barrettes.

Min kusins ​​partner fick Scarlett dessa charmiga veckodagar såväl som jag har sett bara fredag ​​i månader nu. Gå in i Barrette Caddy.

Jag påverkades allra första när jag såg hårklippshållaren MENA gjorde:

Och sedan såg jag den som erbjuds från Barrette Business Ribbies, som skickade mig en provtagare av småbarnsvänliga hårklipp.

Jag brainstormade några metoder för att producera detta bitverktyg för ditt barns sovrum. Med tanke på att jag är den nöjda ägaren till en väsentlig pistol, organiserade jag till väsentligt material som är spänd runt ett bräde och lägger sedan till band för att matcha.

När jag började arbeta med Job Staple, insåg jag exakt hur mycket mycket lättare fotoramen “Cheat” (ovan) skulle ha varit, så jag erbjuder er båda.

Så här är mina rekommendationer för att göra din egen hårklipp Caddy:

Version A: Frame Cheat

Säkra ett material runt stödet av en fotoram. Använd häftklamrar, materiallim eller tejp. Det behöver inte vara bäst eftersom kanterna på din ram döljer kanterna på ditt arbete. Tillsätt band. Sätt i ramstöd i ramen utan glaset. liksom gjort.

Version B: Operation Staple

Använd alla typer av hård yta du kan hänga på. Val inkluderar förbelagda duk från Art Supply Store, Cork Board från Office Supply Store eller Amazon. Detta paket med 4, till exempel är bara $ 7,49, samt ger dig tre chanser att skruva upp övningen.

Sträck materialet över brädet och väsentligt på baksidan av det. allra första toppen såväl som bottenkanter; För det andra till vänster såväl som idealiska kanter.

Nybörjarens rörelse: Använd Scrapbook -papper eller omslagspapper samt lim det på den främre ytan, samt inte oroar sig för att lindas runt kanterna.

Placera band upp såväl som längden på brädet samt väsentligt på baksidan. Det måste vara tätt, men inte så tätt att du inte kommer att kunna skjuta ett antal barretter bakom bandet.

Avancerat drag: Applicera mycket mer band i ett kors-korsmönster, en stil som förstås som det franska memo-brädet, för att producera mycket mer chanser för hårklipplagring.

Version C: Bara bandet.

Häng ett band på en muggkrok. Gjort.

Heather lagrar alla sina lösa hårklipp på ett dekorativt band. Gjort.

Version D: “Jag tillhandahåller upp”
Köp en officiell hårklippshållare som erbjuds på internet för orimliga $ 28.

Andra hårklippshållare -koncept från kloka bloggare:

Tygtäckt bokstavs hårklippshållare från Prudent Baby
Kinesisk lykta tema barretthållare från Zakka Life
Använder en korkbräda såväl som Rickrack från The Fickle Hobbyest

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.