Anslut igen med din partner i köket

middag för nya föräldrar? Ursäkta mig medan jag skrattar som en galning! ha ha ha ha. OK, jag är tillbaka.

När jag är på schema med kvällsrutinen plockar jag upp barnen och stressar dem i dörren några minuter innan den galna middagshuset börjar. Om jag lyckas kan vi ha lite lektid innan showen börjar klockan 5:30.

När showen börjar har jag 25 minuter att förbereda middag med ett mål att vi alla fyra (två minis och två stora) kan äta tillsammans kl 18. Rookie Fader Alec går vanligtvis inte in från sin buss förrän 6:22, men för att det finns flera misslyckanden i detta system – vi kommer hem sent, någon kastar en passform tar mat för lång tid, någon kastar en passform, jag ‘ M upp och ner springer i drycker eller sekunder – vi äter ofta tillsammans!

Jag gillar familjemiddag, men hur bra skulle det vara att tillbringa en kväll med att smutta lite rött vin och göra den romantiska dansen runt köket och sautera lite av detta och hugga lite av det? Tillsammans. Med din partner. Inga barn. Det är ganska fantastiskt.

Vad sägs om att ha ett middagsdatum hemma efter att barnen ligger i sängen en natt i veckan månad?

Det väsentliga är att du verkligen gör det tillsammans. Inte för att mamma har en skift som gör middag för den lilla uppsättningen och en mycket mer skift som gör en andra middag.

Vi fick den här boken, middagsdatum: En kokbok för par som lagade ihop som en gåva när vi började dela ett kök och nyligen slog tillbaka den så att vi kunde återansluta i köket. Så det är bra för nygifta, nya föräldrar och för någon av oss som behöver en rolig idé för ett datum utan barnvakt. Det är helt fantastiskt att hjälpa par att ta reda på vem som borde göra vad och när så kommer allt ut även för steg och ingredienser. Måltiderna är mycket välsmakande; Alec och jag har haft flera av dem (och jag har förberett en eller två med en flickvän för en rolig kväll också). Alla kommer med en efterrätt och en rött vinparning.

Relaterade rookie -moderaktiviteter:

Gör middag efter middagen

Har lite vuxen konversation


Nej, det här inlägget sponsrades inte. Min vän gav mig en massa år sedan. Du kan hitta det för mindre än $ 3 på Amazon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.