Vad är din #kegelface? #AD

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Kompensation erbjöds av Pericoach®.

Blåsläckage är ett mycket känsligt och pinsamt problem som påverkar miljoner kvinnor. Att föda är den ledande orsaken till urininkontinens och ju mycket fler barn du har, desto värre blir det. Som mamma till fem har jag upplevt det själv. De flesta kvinnor skulle hellre hålla tyst istället för att prata om urinblåsan. Analytica Limited, företaget bakom det nya Pericoach® -systemet – en bäckenbottenmuskelutbildningsenhet + smarttelefonapp – hoppas kunna ändra det. De uppmuntrar kvinnor att publicera sina “kegel ansikten” på sociala medier för att visa att de tar tillbaka kontrollen över sina bäckengolv genom regelbundna och smarta kegelövningar.

Det finns många enheter på marknaden som påstår sig hjälpa kvinnor att kontrollera sina blåsor, men den bästa läkaren rekommenderade behandling för UI är kegelövningar. Kegels är träningsövningar av bäckenbottenmuskel. Cirka en av tre kvinnor kommer att uppleva användargränssnitt vid någon tidpunkt i sina lögner, vanligtvis efter förlossning och runt klimakteriet.

“Vi vet att träning i bäckenbotten är mycket effektiv för att minska eller eliminera urinläckage, men som alla träningsprogram måste kvinnor inspireras att ta det första steget och starta en daglig regim för träning för att se resultat,” sade Leslie M. Rickey från Urology Health Services Orlando; Reproduktiva vetenskaper, Yale School of Medicine. ”Som läkare kämpar vi med att säkerställa klientengagemang med deras hälsa med bäckenbotten när de lämnar kontoret. #Kegelface är ett sätt för kvinnor att hålla kontakten med dessa väsentliga övningar och förenar också de miljoner som lider av problem med urinblåsan. ”

Relaterade fyra metoder för en hälsosammare Thanksgiving

Pericoach har godkänts av Food and Drug Administration och tillgängligt genom recept. Som en del av #Kegalface kommer Pericoach att donera till National Association for Continence and Voices for Pelvic Floor Disorders, en del av American Urogynecological Society.

Som ett speciellt tack till alla kvinnor som delar sin #Kegalface på Instagram, Facebook eller Twitter tillsammans med hashtaggen #Kegelface kommer företaget att erbjuda en rabattkod för att köpa Pericoach. Ett nedladdningsbart RX -formulär för signatur av en kliniker är tillgänglig från www.pericoach.com.

Länk till det här inlägget: Vad är din #kegelface? #ad

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.