Gud ger oss inte mycket mer än vi kan hantera

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Om du följer mig på Facebook kommer du snabbt att lära dig att min katolska tro är mycket avgörande för mig och jag kommer att göra allt för mina fem speciella barn. Gud har välsignat mig med fem barn och jag kommer inte ihåg hur livet var utan dem. Men de är speciella och deras behov är inte desamma som vanliga barn. Jag ber varje dag för dem och för att styrka och nåd ska vara den bästa mamma jag kan vara.

Jag bad inte att ha tre barn med autism, en dotter med Trichotillomania och depression och ett barn med ADHD och inlärningssvårigheter. Men Gud fattade ett beslut om att jag kunde hantera dessa speciella barn och de behövde en speciell mamma för att ta hand om dem. Det här är mitt yrke och jag tar det mycket på allvar. Det är också mitt kors som jag kommer att bära resten av mitt liv.

När mina barn blir äldre upptäcker jag mig själv, “Kära Herre, hjälp mig”, mycket oftare. Min 9-åring går igenom en fas-ideal nu där han inte tror på Gud och hatar att gå till kyrkan. Häromdagen sa han,

“Mamma, du vet att det inte kommer att göra någonting att säga” Kära Herre, hjälp mig “.

Jag svarade på min tvivelaktiga son, ”Det är inte sant. Jag måste berätta om min dröm. ”

En annan anledning till att jag ber mycket mer och mycket mer är inte bara måste jag ta itu med de raserier som följer med autism, det aggressiva beteendet som följer med ADHD och en tjej med låg självkänsla, min make är Nu lider av depression och min yngsta är att ha hälsoproblem. Detta är mycket mer än jag tror att jag kan hantera så jag har tittat till Herren för hjälp.

Relaterade 7 idéer för mammor för att minimera ångest under semestern

För ett par veckor sedan hade jag en dröm. Jag var i det heliga landet under Jesu tid med Herren och hans apostlar. Vi följde honom. Då var vi plötsligt i modern tid. Vi nådde en trafikerad motorväg och Jesus sa att vi behövde korsa. Jag kom ner på knäna framför Herren och började gråta. Jag sa: ”Jag kan inte göra det själv. Jag behöver din hjälp, Herre. Snälla hjälp mig!”

Han plockade upp mig och bar mig tvärs över vägen. Jag vet att han är där som hjälper mig varje steg på vägen. Jag vänder mig till honom för hjälp varje dag och använder min radband som ett vapen mot all min rädsla och ångest. Allt kommer att fungera eftersom jag är beroende av i Jesus. Jag kan hantera det här.

Om du kämpar med ditt eget kors för att bära, ge upp det till Herren. Be om hans hjälp och placera alla dina bekymmer i händerna. Beroende på Herren så kommer du att överleva allt livet kastar på dig.

Jesus sa till St. Faustina, ”Jag har öppnat mitt hjärta som en levande fontän av barmhärtighet. Låt alla själar dra livet från det. Låt dem teknik detta hav av barmhärtighet med fantastiskt beroende av (dagbok, 1520). På korset öppnades min barmhärtighets fontän stort av lansen för alla själar – ingen har jag uteslutit! (1182). Jag använder människor ett fartyg som de ska fortsätta komma till nåd till barmhärtighetens fontän. Det fartyget är den här bilden med signaturen: ”Jesus, jag är beroende av i dig” (327). Graces of My Mercy dras endast av indikationer på ett fartyg, och det är – förtroende. Ju mycket mer en själ litar på, ju mycket mer den kommer att få (1578). Jag är kärlek och barmhärtighet själv. När en själ tekniker mig med förtroende fyller jag det med ett sådant överflöd av nådar att den inte kan bestå av dem i sig själv, men utstrålar dem till andra själar (1074). ” Saint Faustinas dagbok.

Länk till detta inlägg: Gud ger oss inte mycket mer än vi kan hantera
Relaterade Vilka är dina värderingar och övertygelser?

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.