Ett äpple om dagen innebär mycket mer än du tror

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Som tandstudent hörde jag den här historien. Det var en ung professor från University of Washington. Han tog sin partner på en virvelvindresa i Europa. Så många länder, så många restauranger, är planerna för en två veckors sommarlov. Något han upptäckte i olika länder och på olika restauranger. I slutet av måltiderna tog tjänsten att klippa upp äpplen till bordet. Denna nyfikna tandläkare frågar äntligen: “Vad var syftet med de klippta äpplen.” Till sin överraskning fick han höra: “Det städar tänderna och fräschar gommen.”

Tillbaka i skolan undersökte han giltigheten av denna europeiska sed. Det rengör inte bara tänderna och tuggar ett äpple gör ett bättre jobb än att borsta med en tandborste. Med tandstudenter upptäckte han högerhänta och vänsterhänta människor konsekvent saknar vissa områden i munnen. Inte så att tugga ett äpple. Hans forskning gör populärt begreppet “tvättmedel.” Naturliga råa livsmedel är fuktiga och fibrösa och rengör naturens tänder under all biologisk tid.

“Att tugga ett äpple gör ett bättre jobb än att borsta med en tandborste”

För att förklara för patienter arbetar ett äpple fantastiskt med vegetariska måltider. En övervägande proteinmåltid, morot eller selleri är bäst för god matsmältning. Det är svårt att få barn att borsta efter varje måltid. Föräldrar, vara exemplet genom att ha en familjetradition, om föräldrarna äter en “tvättmedel” efter måltider, kommer barn att följa.

Ett annat faktum lärt sig i tandskola. Borsten ensamt rengör tänderna och tandköttet. Matresterna mellan tänderna och under tandköttet har mikrober som växer på den. Tandläkare kallar denna plack och det störs lätt och tas bort om borsten på en torr borste kan nå dit. Så många borstningstekniker, förstå målet. Fokusera på att ta bort allt matskräp efter varje måltid och lösa den förbättrade mikroorganismpopulationen.

Related  2 ways to Make Your Water Healthier

Sluta odla bakterier genom att svälta dem. Vi kan inte eliminera dem, bara lämna dem inte mat att äta. This prevents their acid waste from harming the teeth and their growing societies in microscopic cities from irritating the gums. Svag salivvätska, bristfällig i mineraler, är ett stort problem. Vår vilande saliv, som antyder när man inte äter, måste vara alkalisk i pH -biokemi och komplett med alla livets mineraler, inklusive fluor. PH och mineralkoncentrationen av våra salivvätskor är det fysiologiska resultatet av en naturlig planetär livsstil och dess diet.

Vad tror du?

Webbplats http://www.thefertileground.com

Länk till det här inlägget: Ett äpple per dag innebär mycket mer än du tror

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.