Skydda din hud från solens skadliga strålar hela året

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Även under de kalla vintersäsongen kan solens strålar orsaka hudskador och resultera i hudcancer så det är viktigt att skydda dig själv året runt.

Solen producerar två typer av skadliga strålar; UVA -strålar och UVB -strålar. UVA -strålar kan passera genom föremål som fönster och till och med dina kläder. För mycket exponering för UVA -strålar kan skada ditt toppskikt och till och med nå din dermis. Dermis är ett tjockt hudskikt som utvecklas för att hålla i fukt och upprätthålla flexibel hud. Om dermis skadas av UVA -strålar kan det orsaka rynkor och saggy hud.

Den andra typen av skadliga strålar som produceras av solen är UVB -strålar. Solbränna och hudcancer orsakas av UVB -strålar. Dessa strålar är starkare under sommarmånaderna, även om du fortfarande kan få solbränna om du är ute utan skydd under vintersäsongen. SPF- eller solskyddsfaktorn, på solskyddsmedel indikerar hur mycket skydd du kommer att få från UVB -strålar endast. Det är därför det är viktigt att välja en solskyddsmedel som säger att det kommer att skydda dig från både UVB- och UVA -strålar.

Att spendera för mycket tid utanför i solen utan att använda solskyddsmedel kan leda till permanent hudskada, inklusive hudcancer. Din hud kan också se gammal och skrynklig om den är skadad av solen. Se till att du applicerar solskyddsmedel eller lotion med ett SPF -skydd innan du tillbringar tid utanför oavsett säsong. Du borde också applicera din solskyddsmedel varje 15-20 minut av exponering för solen.

Relaterade 6 skäl till att du behöver vakuum regelbundet

Eucerin och tidningen Healthy Mothers vill att du ska ha en frisk vacker hud. Att använda Eucerins vardagliga skyddskroppslotion och dagliga skydd Face Lotion dagligen kommer att skydda din hud från skadliga UVA- och UVB -strålar. Dessa lotioner är kliniskt bevisade att återfukta och skydda din hud från exponering för vardag. Doft helt gratis och icke-fet Eucerins vardagliga skyddskropp och ansiktslotioner är säkra att använda även på den mest känsliga huden.

De Healthy Mothers Magazine -läsarna uppmuntras till besök Eucerin på Facebook för att ta reda på hur man kan få ett helt gratis urval av deras dagliga skyddskroppslotion. Du kan också köpa en flaska i ditt lokala apotek eller rabattbutik

*Offentliggörande: Jag fick en flaska Eucerin Everyday Protection Body Lotion och Everyday Protection Face Lotion i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är korrekta och 100% mina.

Länk till det här inlägget: Skydda din hud mot huden Solens skadliga strålar hela året

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.