En rand-älskare

En randälskare, den här söndagen bar jag mitt senaste köp från fas åtta, en “stripe cindy tunika” i svamp/elfenben för en avslappnad lunch och post bioresa. Älskar att upptäcka fantastiska bakgrunder för dessa skott också.

Jag älskar cyklarna staplade upp i bakgrunden och den ljusgröna trädgården bakom de räcken som vi hittade nära min brors restaurang Giorgios och Cottage Road -biografen vi åkte till efteråt!

Denna nautiska stilband är en klassiker, som aldrig går ur stil och tog mig tillbaka till filmfestivalen i Cannes för några år tillbaka där det fanns massor av dagsfirande på yachter som detta skulle ha sett perfekt ut för.

Överraskande hur smickrande en horisontell rand kan vara också, jag tror att det får mycket dålig press! Jag måste spara den för nästa års festival.

Ett fynd som var för minskat från £ 69 till £ 20,70.

Jackan är Primarni (!) £ 18. Jag älskar 80 -talets blektvätt, nödställd vibe och juvel prydda axlar. Mycket Madonna på hennes finaste! Sparkly Sandals £ 35 Aldo.

Indian Gold Bangle var 99p från Oxfam och plockade upp på gulddetaljen på klänningens bälte.

Jag fortsatte att bli fotobombad av min mycket mer fotogena mini me Oliver så jag bjöd in honom att posera med mig också! Han bär en denimjacka från Zara, jeans och tee från TU på Sainsburys och White Leather Converse -tränare.

Jag tittar vanligtvis på den fantastiska lilla killen och kan inte tro att han är min! stolt mamma!

Har du plockat upp några klassiska kläder i försäljningen nyligen?

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och erbjuder insikt i hur man skapar ett digitalt företag eller återvänder till arbete med förtroende.

Mumboss: The Honest Mum’s Guide to Surviving and Thriving at Work and At Home (UK 2nd Edition)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Beställ nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published.