Baby Proof ditt hem ordentligt

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Tips för att ordentligt bevisa ditt hem

Som ny förälder har du redan mycket nytt ansvar som hänger över huvudet. En annan som du kommer att behöva ta på – innan ditt barn lär sig att krypa och gå – är barnsäkerhet! Du skulle bli förvånad över hur snabbt detta steg kommer, så det är bäst att börja så tidigt som möjligt. Det kommer att finnas mycket att göra. Om du är organiserad och före spelet kan du till och med bevisa ditt hem innan din lilla är född. Oavsett situationen kan de värdefulla tips och information hjälpa dig att ordentligt barnsäker ditt hem.

Säkra möblerna

Din första uppgift kommer att vara att säkra möblerna i hela ditt hem ordentligt. Och med möbler menar jag allt från en bokhylla till en byrå. Det är mycket troligt att du har en TV som sitter på ett underhållningscenter i vardagsrummet, eller kanske till och med i sovrummet. Barn gillar att klättra, krypa och utforska. Du vill se till att alla tunga, förhöjda föremål är säkrade, så att de inte kan falla på ditt barn om han försöker klättra ovanpå möblerna. Lådor som ligger i en byrå kan ofta användas som en klättringsapparat, så det är absolut nödvändigt att dessa är helt säkra. En propp ska installeras för att förhindra att lådor öppnas.

Säkra ordentligt potten

De flesta föräldrar tänker inte på toaletten som ett farligt föremål, men när du faktorerar locket, vattnet och den tunga keramiska skålen har du ett recept på katastrof. Nyfiken barn gillar att utforska – och deras nyfikenhet stannar vanligtvis inte på toaletten! Se till att alltid hålla locken stängda och installera locklås om det är absolut nödvändigt.

Relaterad expertlösning för hemrengöring av Suzanne MacGuire

Säkra elektriska sladdar

Det kan nästan vara omöjligt att dölja alla elektriska snören som finns i hela ditt hem. Med antalet elektronik i dagens hem kommer du sannolikt att göra med högar med sladdar. Naturligtvis kommer ditt barn förmodligen inte att försöka tugga på sladderna som en hund, men han eller hon kan ge dem några snabba bogserbilar. En mild bogserbåt kunde dra på sladden och få den bifogade datorn eller DVR att falla ovanpå barnet. För att förhindra att detta händer kan du använda tråddäck för att säkra alla ledningar ihop. När du gör detta kan du sedan ta väggfästelementen och säkra alla sladderna på väggen för att förhindra dragning.

Skydda dina mobiltelefoner och datorer

Ditt barn kanske inte är intresserat av eller förstår hur en dator fungerar i så ung ålder, men din telefon kan vara en annan historia. Nästan alla har en mobiltelefon som de håller på sin person. Eller kanske du håller din liggande runt hemmet. Med alla ljud som dessa telefoner gör kommer de sannolikt att uppmärksamma ditt barns uppmärksamhet. Och de kan till och med se dig fikla med det dagligen, vilket kommer att ytterligare toppa nyfikenhet. Du kan till och med ladda ner spel på din telefon och låta ditt barn leka medan du lagar middag. Oavsett situationen är en föräldrakontrollapp är nödvändig för att säkerställa att ditt barn aldrig undersöker utöver vad som är lämpligt för dem. Till och med att installera en kontrollapp på datorn kan vara en fantastisk idé när ditt barn blir äldre. För mer information om olika typer av föräldrakontrollappar och hur de kan hjälpa till att skydda ditt barn, besök kidgy.

Relaterad konflikt till kompromiss

Sist men inte minst … var medveten om chockrisker

De flesta elektriska uttag finns på eller på marknivå, så ditt barn kommer att ha snabb och enkel åtkomst till dessa applikationer. Det är absolut nödvändigt att installera utloppsskydd på alla oanvända uttag för att förhindra att ditt barn blir chockade eller startar en brand genom att pirka en leksak i utloppsöppningen.

Länk till det här inlägget: Baby Proof ditt hem ordentligt

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

TweetDela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.