Ta tillbaka din kropp för att balansera med en mild rengöringsdiet

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

av Tom White

Människor har använt rengöring för att befria kroppen av skadliga toxiner och föroreningar i århundraden, och idag mer än någonsin utsätts för en toxisk blandning av kemikalier, tillsatser, föroreningar, stress och andra föroreningar som kan ta sin avgift på kroppen.

Även om de inte accepteras (ännu!) Av alla mainstream-läkare, är de flesta alternativa och naturliga hälsoutövare eniga om att stödja kroppens naturliga avgiftningsprocesser med ett mildt hela kroppens rengöringsprogram är ett effektivt sätt att främja allmän hälsa och välbefinnande.

Om du kämpar med viktproblem, en brist på energi eller bara känner dig lite trög, kan det vara dags att du gjorde en näringsrensande diet.

Vad är en rengöringsdiet?

I huvudsak är en rengöringsdiet en diet, följt under en viss tid (ofta 7 till 14 dagar), vilket eliminerar alla “dåliga livsmedel” samtidigt som man ökade konsumtionen av “hälsosamma” livsmedel som har visat sig stödja kroppens naturliga avgiftning processer.

Livsmedel att undvika

Alkohol

Koffein (även om grönt te fortfarande uppmuntras)

Bearbetade eller raffinerade livsmedel

Bröd och bakade livsmedel

rött kött

Mejeri

Raffinerat socker och sötningsmedel

Mat att äta

Färska frukter och grönsaker (idealiskt organiska eller sprayfria)

Wholewheat/oraffinerade korn (t.ex. brunt ris)

Lean proteiner (t.ex. kyckling)

Örtteer

Det finns många livsmedel som har visat sig hjälpa till att rensa kroppen, dessa inkluderar vitlök, mungbönor och grönt te. Att lägga till dessa till din diet under din rengöring rekommenderas starkt.

Under din rengöring uppmuntras du också att titta på din miljö och din exponering för miljötoxiner (t.ex. föroreningar) och vidta åtgärder för att göra din livsstillös giftig.

Fasta

Förutom att fokusera på att äta rätt mat, innehåller många rengöringsdieter en kort vatten eller juice snabbt. Fasting ger kroppen en paus från matsmältningen och gör att kroppen kan fokusera på att rensa kroppen av skadliga toxiner och föroreningar.

Följer ett uppsättningsprogram

Många gillar att köpa en rengöringsplan eller program, eftersom de vanligtvis tillhandahåller en rad kosttillskott för att förbättra resultaten och också ge en rutin eller struktur att följa.

Populära rengöringsdieter, som Isagenix9 -dagssystemet, har formulerats och kliniskt testats. Dessa dieter är utmärkta för människor som vill att ett enkelt, utan krångel ska följa.

Tyvärr har kändisstöd och mediahype lett till att företag skapat ett antal modedieter, dåligt formulerade produkter och hårda kolonrengöringsprodukter. Dessa extrema dieter begränsar ofta allvarligt kaloriintag och kan faktiskt tappa näringsämnen.

Fördelar med rengöring

Människor rengörs av olika skäl, men efter att ha avslutat sin rengöringsdiet rapporterar många följande fördelar:

Viktminskning

Förbättrade energinivåer

Tydlig hud

Better concentration (less brain fog!)

A sense of overall health and wellness

A regular cleansing diet is an excellent way to bring the body back to its natural balance and restore optimum health.

About this Author:Tom White runs a popular cleansing and weight loss blog and is passionate about helping people create a lean, healthy, energized body!

Link to this post:Bring Your Body Back in to balance with a gentle Cleansing Diet
Related  how to manage stress and emotional eating While staying at Home

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.