Ta med komfort och glädje i vinterväder

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Vem säger att vintern måste vara säsong av missnöje? Förhindra att ditt humör och energinivå går söderut under de kalla, fuktiga dagarna genom att skapa en inomhusoas som kommer att tillföra ditt liv med en välkommen dos av kul eller lugn. Här är fem sätt att göra det.

Gör en urklippsbok. Spendera lite tid på att sortera igenom foton och låt familjemedlemmar skapa sina egna sidor med favoritminnen från varje säsong förra året. Det kommer att bli en trevlig promenad ner på minnesfältet medan du sätter ihop boken – och när du tittar på den igen i framtiden.

Bygg ett vardagsrumsfort. Låt dina barn använda SuperSoft -ark och filtar för att konstruera ett fort. Börja med att skapa en palett med kuddar och kuddar på golvet för komfort (glöm inte filtar för värme). Gör ett tält av lakan och filtar med hjälp av soffan eller stolarna för stöd. Ta sedan några ficklampor, bildböcker och koppar kakao (naturligtvis med marshmallows) och huvudet under skydd. Ge filtarna och lakan ett mjukt, lugnande boost med en flytande tygmjukgörare i en lugnande doft.

Skapa ett meningsfullt stilleben. För en snabb dos av lycka, samla några av dina favorit saker – fotografer, färska blommor, små bitar av keramik eller skulptur, till och med dina barns konstverk – och ordna dem i en tablå som påminner dig om de små nöjen i ditt liv. Se till att det är på en plats du går förbi eller blickar på ofta (till exempel på skrivbordet eller nattduksbordet) för maximal påverkan.

Schemalägg en hembaserad matinee. Sätt på en klassisk film och snuggla med dina barn på soffan för en privat screening. Poppa en stor påse med vanlig mikrovågspopcorn och dela sedan upp den i enskilda skålar. Låt varje snacker välja hur man kan smaka på sin batch (tänk: kanelsocker, parmesanost, kummin eller andra kryddor). För extra kul, låt alla göra ett smakprov och rösta sedan om den bästa smaken.

Förbered ditt eget Stress SOS -kit. Tänk på hur du kan behandla dina sinnen till några FoU när din stress-meter träffar överbelastning. Organisera en korg med lugnande föremål som doftljus, badsalter och ditt favoritte (prova att lugna smaker som grön, kamomill eller vanilj) och håll en spellista med din favoritkopplande musik till hands. Vänd dig till dessa verktyg efter behov och njut av bekvämligheterna i hemmet.

Länk till det här inlägget: Ta med tröst & glädje i vinterväder
Relaterad mindfulness för ångest till skolan

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.