Lululemon gillar mig

I går kväll gick jag till en yogaklass i detaljhandeln Lululemon. De har inte så många platser, så jag inser att du kanske inte har hört talas om den här butiken. Du har troligen hört talas om yoga.

Under klassen gjorde vi mycket av att sätta intensivt tryck på tårnas knogar. Det gjorde verkligen dåligt. Vi var tvungna att andas med det. Det skadade faktiskt så dåligt att jag hade en intensiv flashback av arbetskontraktioner såväl som processen att försöka andas med dessa. Jag fick panik av denna viscerala känsla, samt kände lite upprörd över att jag sattes med den känslan.

Resten av klassen var dock verkligen fantastisk för mig, liksom det var gratis eftersom det var en kampanj i butiken. Undervisad av arkitekt-vände-Yogi Peter Sterios var konceptet att utsätta oss för hans serie yogamattor såväl som handdukar, marknadsförda under namnet Manduka, samt sålda i Lululemon-butiker. Du förstår, allt kommer samman. Jag fick en yogaklass gratis såväl som han fick berätta om sina yogamattor gratis. liksom han gav mig en. Förutom nu bloggade jag om det. Gud, vart går den här historien ??

Hur som helst, jag var super upphetsad över att se att Lululemon, som hittades i en exklusiv köpdestination i San Francisco, har berättelse i sin butik imorgon. Jag gillar gratis berättelser! När jag var en riktig rookie -mamma hjälpte det mig alltid att få mig ut ur huset. Jag tror att detta är en lysande metod för att visa lite klientuppskattning såväl som om jag hade en stor lista över butiker som har lite fördelar som detta för mammor, jag skulle vara extremt glad, gå från berättelse till fritt äppelcider till Ostprover med mitt spädbarn på släp.

Finns det någon typ av butiker som tar dig in med en gratis aktivitet eller annan fördel som denna?

Leave a Reply

Your email address will not be published.